Gratis proefles

We nodigen je hierbij graag uit voor een proefles. De ideale manier om te weten of onze gym (aka box) iets voor jou is.

Wat kan je verwachten tijdens je proefles?

We zullen je verwelkomen en een paar vragen stellen over je doelen, eventuele blessures, we geven een kleine rondleiding en je bent klaar voor de training aka WOD.

De WOD (workout of the day)
  • Deze start met een warm up (10-15 minutes)
  • Meestal gaat deze dan verder in een techniek&kracht gedeelte
  • En we sluiten af met een conditieWOD.

Deze wordt uiteraard aangepast aan je eigen kunnen. Dit is de grootste schrik van beginners maar je zal merken dat je nergens bang voor hoeft te zijn. We hebben reeds 7 jaar ervaring en hebben zeer capabele coaches die je de juiste aangepaste oefeningen zullen laten doen.

Aan het einde van de les heb je ons en onze box leren kennen en kan je een keuze maken of we een goede match voor je zijn :-)

Heb je nog een vraag?

Stel ze gerust via info@crossfitantwerpen.be of bel op 0476788265

Onze gym is gelegen in de Lamorinierestraat 161 te 2018 Antwerpen (middenplein opwandelen via de tunnel)

Succesverhalen

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen van de CrossFit Community te bedanken. Ik ben nog nooit zo fit geweest in mijn leven en heb me nog nooit zo fit en goed gevoeld. Dank aan alle coaches en aan al de nieuwe mensen die ik heb leren kennen de voorbije 9 maanden en die me telkens opnieuw de zin geven om keer op keer naar de les te komen en dit nu een vaste plek in mijn leven hebben gegeven. Grtz Olivier.

Hey Bert! Wel, ik vond het (weer) de max. Ik voel me altijd beter na die 8 weken en ik ga nooit helemaal terug naar vroeger-vroeger. Ik zal mezelf gewoon weer wat meer dingen gunnen, foodwise, maar ik blijf rond de 75-25% zitten. Just feels comfortable that way. Wat ik zeker ook aanhoud, is de mobility. Zo veel deugd, dat ik daarvan heb! En als jullie na de zomer weer een challenge meedoen - count me in. Deze 'way of life' is echt iets voor mij. Ik had 5 jaar geleden nooit durven dromen dat ik zo fit, gezond en happy zou zijn. Het komt allemaal samen (job, family life, hobby's, vrienden, enz.) en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Groetjes, Tine.